Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Installing and Running

Discussion about installing and running tazti 
Subject Author Views Posted

Multiple keystrokes requiring different delays

wizcave 2,746 08/05/2012 08:37PM

Re: Multiple keystrokes requiring different delays

coyoterys 1,542 08/22/2012 01:50PM

Re: Multiple keystrokes requiring different delays

admin 2,111 08/22/2012 11:35PM

Re: Multiple keystrokes requiring different delays

wizcave 1,531 08/23/2012 10:21AM

Re: Multiple keystrokes requiring different delays

admin 1,526 08/23/2012 10:24PM

Strange bug in Windows 7 x64 - tazti when opening resets Microphone Volume to Zero when Realtek HD is the default Sound app in the PC

coyoterys 3,431 11/28/2011 11:56AM

Re: Strange bug in Windows 7 x64 - tazti when opening resets Microphone Volume to Zero when Realtek HD is the default Sound app in the PC

admin 2,774 11/29/2011 06:03PM

command line functions not working correctly

Ballixxe 2,756 06/11/2011 02:50PM

Re: command line functions not working correctly

admin 1,828 06/13/2011 09:25PM

tazti doest work anymore?

vampdiesel 4,301 04/20/2011 08:18PM

Re: tazti doest work anymore?

admin 2,700 04/24/2011 10:50AM

Re: tazti doest work anymore?

vampdiesel 2,149 04/24/2011 10:43PM

How can I pre-train certain words

TheDragon 2,905 02/21/2011 09:08AM

Re: How can I pre-train certain words

admin 2,014 03/20/2011 02:48PM

100% thrilled so far . . . but . . .

TheDragon 3,079 02/21/2011 09:02AM

Installing and Running

admin 5,108 11/07/2009 11:53AM

Re: Installing and Running

megaspade9909 5,653 11/08/2009 12:31AM

Re: Installing and Running

ddsfrutel 3,217 01/23/2010 02:31PM

"MutPma, m7" error

admin 4,547 01/25/2010 04:09AM

Re: "MutPma, m7" error

Datron 2,564 02/23/2010 01:45AM

Re: "MutPma, m7" error

admin 2,229 12/15/2010 10:41PM

Re: Installing and Running

yecgaa 3,750 11/12/2010 08:57PM

Re: Installing and Running

admin 2,710 11/29/2010 10:07PM

Re: Installing and Running

bobrebelbob 2,234 01/16/2011 09:52PM

Bug Alert: "itunes is not installed"

admin 2,787 12/22/2010 03:03PM

Free VS Premium

kenscrew 3,318 12/15/2010 06:14AM

Re: Free VS Premium

admin 2,703 12/15/2010 10:36PM

Api question

Redd 2,804 12/02/2010 04:38PM

Re: Api question

admin 1,806 12/02/2010 11:22PM

Autoboot, remove startup sound?

TheAtomicSoul 3,417 01/10/2010 02:29PM

Re: Autoboot, remove startup sound?

admin 3,147 01/25/2010 03:17AM

Re: Autoboot, remove startup sound?

Dale 2,083 03/12/2010 01:31AM